🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Acid hialuronic – definitie, fiole, beneficii si surse

Acid hialuronic pentru piele

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic poate fi gasit in corpul uman. Se gaseste o cantitate mare de acid hialuronic in lichidul articulatiilor, precum si in ochi si piele. Acesta ajuta la retinerea umiditatii si de asigurare a lubrifierii, ceea ce ajuta tesuturile sa se mentina pline si hidratate.

Acesta este şi o componenta esentiala a matricei extracelulare a pielii, ceea ce inseamna ca ajuta la mentinerea elasticitatii si fermitatii pielii.

Fiole acid hialuronic

Sunt mai multe forme sub care putem gasi acidul hialuronic. Una dintre acestea este fiolele. Fiolele contin o solutie concentrata de acid hialuronic. Acestea sunt adesea adaugate in produse de ingrijire a pielii, precum serurile si cremele hidratate. Sunt totodata folosite in medicina estetica pentru a intineri si hidrata pielea.

Concentratia de acid hialuronic din aceste fiole este mai mare de cele mai multe ori decat in alte produse de ingrijire a pielii. Aceste fiole pot fi folosite pentru tratarea unor probleme ale pielii, precum liniile fine, ridurile si uscaciunea.

Fiolele de acid hialuronic se aplica in general pe piele dupa ce pielea este curatata si tonifiata. Dupa ce se aplica fiolele este aplica de obicei o crema hidratanta. Putem sa utilizam fiole de acid hialuronic in fiecare zi sau in functie de nevoile noastre. Unele persoane incorporeaza fiolele de acid hialuronic in rutina zilnica de ingrijire a pielii pentru a beneficia de beneficiile anti-imbatranire.

Aceste produse sunt concepute de catre profesionisti in domeniu care se asigura ca produsul este utilizat in siguranta si ca acesta aduce rezultate optime.

Recomandari premium de acid hialuronic sub forma de fiole

-22%
-15%
Prețul inițial a fost: 164.99 lei.Prețul curent este: 139.99 lei. TVA inclus

Economisești 25.00 lei

-24%
Prețul inițial a fost: 84.99 lei.Prețul curent este: 64.99 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-10%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 254.65 lei.Prețul curent este: 229.19 lei. TVA inclus

Economisești 25.46 lei

Beneficiile acidului hialuronic

Acidul hialuronic are numeroase beneficii, atat pentru piele, cat si pentru sanatatea generala. Printre acestea se afla:

Beneficii acid hialuronic pentru piele
  • Hidratare

Acidul hialuronic are capacitatea de a retine moleculele de apa, iar asta il face un ingredient util pentru mentinerea pielii pline si hidratate. Acesta poate sa ajute la cresterea capacitatii pielii de retinere a umiditatii, ceea ce ajuta pielea sa aiba un aspect general mai sanatos si o textura a pielii imbunatatita.

  • Anti-imbatranire

Deoarece acidul hialuronic este o componenta esntiala a matricei extracelulare a pielii, care asigura fermitatea si elasticitatea pielii, acesta are un efect de prevenire a efectelor imbatranirii pielii. Odata cu inaintarea in varsta, acidul hialuronic din piele scade, ceea ce duce la aparitia liniilor fine, a ridurilor, precum si la pierderea elasticitatii pielii.

Daca aplicam acid hialuronic topic sau daca alegem tratamentul injectabil, acest lucru poate sa ne ajute sa ne mentinem pielea tanara pentru o perioada mai lunga de timp.

  • Imbunatatirea texturii pielii

Acidul hialuronic mentine pielea hidratata, ceea ce ii imbunatateste elasticitatea si textura. Asta face ca pielea noastra sa fie mai uniforma si mai neteda. Totodata, prin promovarea productiei de colagen, proteina care asigura suportul si structura pielii, poate sa reduca aspectul cicatricilor.

  • Reducerea inflamatiei

Acidul hialuronic este cunoscut datorita proprietatilor sale antiinflamatoare, ce poate sa reduca inflamatia cauzata de diferite afectiuni ale pielii. Printre acestea se afla eczema, acneea si psiriazisul.

Pe langa asta, tratamentele injectabile cu acid hialuronic sunt folosite si pentru tratarea afectiunilor inflamatorii ale articulatiilor, precum osteoartrita.

  • Vindecarea ranilor

Acidul hialuronic ajuta la accelerarea vindecarii ranilor si a repararii tesuturilor, ceea ce face ca acidul hialuronic sa fie util in tratamentul arsurilor, precum si a altor leziuni. Acesta poate fi util la cresterea unor noi vase de sange, poate sa creasca productia de colagen si poate sa imbunatateasca vindecarea ranilor.

  • Sustinerea sanatatii articulatiilor

Datorita faptului ca acesta este in mod natural lichidul ce inconjoara articulatiile si care ajuta la amortizarea acestora, s-a ajuns la concluzia ca suplimentele cu acid hialuronic pot sa amelioreze simptomele de osteoartrita.

Chiar daca acidul hialuronic are multe beneficii pentru sanatate, este important sa tinem cont de faptul ca pentru rezultate optime este important sa tinem cont de mai multi factori.

O ingrijire a pielii corespunzatoare este extrem de importanta atunci cand vine vorba de sanatatea si frumusetea pielii pentru o perioada indelungata.

Suplimente naturale cu acid hialuronic pentru sanatatea articulatiilor

-17%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-22%
Prețul inițial a fost: 162.00 lei.Prețul curent este: 127.00 lei. TVA inclus

Economisești 35.00 lei

-16%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195.99 lei.Prețul curent este: 164.99 lei. TVA inclus

Economisești 31.00 lei

Surse acid hialuronic

Pentru a beneficia de avantajele pe care le aduce acidul hialuronic, putem sa il luam din mai multe surse. Printre acestea se afla:

  • Surse animaleacidul hialuronic poate sa fie extras din animale. Totusi, aceste surse nu sunt mereu considerate etice si nu mai sunt la fel de utilizate precum erau inainte datorita descoperirii altor alternative;
  • Microorganisme – mai multe tipuri de bacterii si drojdie produc acid hialuronic ca parte normala a metabolismului lor. Acidul hialuronic poate sa fie extras din aceste microorganisme cu ajutorul tehnicilor de fermentare;
  • Tehnologia recombinata – acidul hialuronic poate sa fie produs cu ajutorul tehnologiei recombinate. In acest caz, gena de acid hialuronic este inserata intr-un microorganism, precum bacteriile sau drojdia, care produce mai apoi acidul hialuronic;
  • Sintetica – acidul hialuronic poate sa fie de asemenea produs prin sinteza chimica, prin combinarea diferitelor molecule, proces care duce la formarea acidului.

Concluzie

Acidul hialuronic are numeroase beneficii asupra pielii si a sanatatii noastre. Este un acid care este folosit des in produsele topice de ingrijire a pielii datorita capacitatii sale de hidratare, precum si datorita faptului ca promoveaza productia de colagen, care este responsabila de elasticitatea si fermitatea pielii.

Acesta este de asemenea util in ceea ce priveste sanatatea articulatiilor, dar are si un rol important in accelerarea procesului de vindecare a ranilor.

Sunt mai multe surse din care poate sa provina acidul hialuronic, de aceea este important sa ne asiguram ca este sursa cea mai calitativa si potrivita pentru preferintele noastre.

Descopera gama noastra de suplimente premium cu acid hialuronic 

-23%
NOU!

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195.99 lei.Prețul curent este: 149.97 lei. TVA inclus

Economisești 46.02 lei

-24%
VEGAN

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 189.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 45.00 lei

-14%
VEGAN
NOU!
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-22%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 185.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 41.00 lei

  • https://my.clevelandclinic.org/health/articles/22915-hyaluronic-acid
  • https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1062/hyaluronic-acid
  • https://www.thekneedoc.co.uk/the-benefits-of-hyaluronic-acid-injections-for-osteoarthritis/
  • https://www.versusarthritis.org/about-arthritis/treatments/drugs/hyaluronan-injections/
  • https://drkbeautylv.com/8-benefits-of-hyaluronic-acid-fillers/
  • https://my.clevelandclinic.org/health/articles/22915-hyaluronic-acid
  • https://www.healthline.com/nutrition/hyaluronic-acid-benefits
  • https://www.everydayhealth.com/skin-beauty/hyaluronic-acid-definition-benefits-and-the-best-serums/
  • https://www.webmd.com/beauty/benefits-hyaluronic-acid
  • https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1062/hyaluronic-acid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *