💚 12% Reducere la toate produsele din categoria Detoxifiere! Folosește cuponul DETOX12 și redescoperă-ți vitalitatea. 💚

10 Motive sa Consumi Probiotice

Probiotice

Aportul de probiotice pentru starea generala de sanatate a fost subestimata chiar si de catre comunitatea de sanatate alternativa. Adevarul este ca aceste bacterii benefice afecteaza atat starea fizica generala cat si sanatatea mentala.

Bacteriile probiotice au mai multe functii decat digestia. Acestea declanseaza reactii ale sistemului imunitar in corp.

10 motive sa consumi probiotice

  • Imbunatatirea imunitatii. Un test clinic dublu orb care implica pacienti in grija intensiva a descoperit ca probioticele previn sindromul disfunctiei multiplelor organe.
  • Protectia imuna a laptelui mamei este imbunatatit daca mama administreaza probiotice in timpul sau dupa sarcina. Daca alaptarea nu este posibila, adaugarea probioticelor si prebioticelor poate fi incercata.
  • Probioticele pot inversa ulcerul, sindromul intestinelor iritabile, boala Crohn, colita ulcerativa, bolile intestinale inflamatorii si alte inflamatii intestinale care apar din cauza unei cantitati insuficiente de probiotice.
  • Boala celiac sau sensibilitatea la gluten pot fi controlate cu adaugarea probioticelor.
  • Alimentele procesate si dietele cu continut scazut de fibre permit formarea bacteriilor patogenice si diminuarea functiilor colonului. Este importanta sa adaugi probiotice, chiar daca treci la o dieta mai sanatoasa.
  • Cand bacteriile patogenice deranjeaza echilibrul probiotic al bacteriilor, pot aparea diferite infectii cum este si candida.
  • Un echilibru sanatos al florei intestinale poate ajuta la prevenirea cancerului prin hranirea enzimelor care inhiba productia de tumori in intregul corp.
  • Flora intestinala cu probiotice suficiente previn daunele cauzate de radiatii in cazul intestinelor.
  • Alimentele procesate si antibioticele, produsele lactate, carnurile, pot contine substante care distrug bacteriile probiotice, facand necesara suplimentarea acestora pentru a reface flora intestinala.
  • Dr Natasha Campbell McBride a descoperit cum sa isi vindece fiul de autism printr-o dieta care a restaurat nivelurile de probiotice si a vindecat conditiile inflamatorii.

Suplimente naturale cu probiotice pentru sanatatea sistemului digestiv

-70%
Stoc epuizat
Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 37.50 lei. TVA inclus

Economisești 87.50 lei

-15%
Prețul inițial a fost: 143.99 lei.Prețul curent este: 122.30 lei. TVA inclus

Economisești 21.69 lei

-40%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 74.90 lei. TVA inclus

Economisești 50.10 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *