🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Afectiunile Articulare si Eficienta Acidului Hialuronic in lupta cu acestea

Afectiuni articulare

Acidul Hialuronic este o substanta prezenta in mod natural in organismul uman. In ceea ce priveste protejarea articulatiilor, Acidul Hialuronic are mai multe functii, printre care:

  • Lubrifierea: Acidul Hialuronic utilizeaza eficient apa si produce o consistenta vascoasa, asemanatoare unui jeleu. Acest fluid vascos asigura lubrifiere si, de asemenea, actioneaza ca un amortizor in interiorul articulatiei.
  • Cresterea cartilajelor si a oaselor: Acidul Hialuronic ajuta la cresterea si dezvoltarea cartilajului si a osului articulatiei, prin sustinerea generarii de noi celule si tesuturi.
  • Reducerea inflamatiei: Acidul Hialuronic joaca un rol important in reducerea inflamatiilor articulare si a durerii cauzate de leziuni sau degenerarea tesuturilor.

In cazul articulatiilor, la fel ca si in restul corpul, Acidul Hialuronic actioneaza, de asemenea, ca un lubrifiant, pastrand tesuturile hidratate. Cele mai mari concentratii de Acid Hialuronic se gasesc in articulatii si in globurile oculare.

Utilizari ale Acidului Hialuronic in Afectiunile Articulare

Acid hialuronic pentru articulatii sanatoase

Acidul Hialuronic este utilizat pentru diferite tipuri de tratamente, precum cele pentru afectiunile articulare, piele si ochi. In cazul afectiunilor articulare, este folosit in urmatoarele cazuri:

  • Osteoartrita: Acidul Hialuronic reduce sau amelioreaza inflamatiile cauzate de afectiunile cartilajelor si oaselor in cazul osteoartritei. El ajuta la restaurarea lubrifierii. Induce, de asemenea, cresterea cartilajului si a tesutului osos. Osteoartrita articulatiilor intervine la genunchi, umar, glezne si solduri.
  • Umarul inghetat: Acidul Hialuronic amelioreaza rigiditatatea in cazul afectiunii de umar inghetat. Cercetarile sugereaza ca scaderea rigiditatii se poate datora eforturilor Acidului Hialuronic pentru scaderea inflamatiei si umflarea membranei sinoviale.
  • Artrita reumatoida: Studii recente au relevat ca injectiile cu acid hialuronic pot ajuta la controlul inflamatiei si sinovitei la nivelul articulatiilor piciorului si gleznei, cauzate de artrita reumatoida.
  • Entorsa gleznei: Acidul Hialuronic intrebuintat intr-o articulatie luxata la glezna poate ajuta la scaderea inflamatiei si la reducerea durerii.
  • Epicondilita laterala (Cotul jucatorului de tenis): Degenerarea cronica a tendonului epicondil lateral care provoaca afectiunea denumita si „cotulul jucatorului de tenis” poate fi tratata cu ajutorul Acidului Hialuronic.
Acid hialuronic din iarba fermentata

Totodata, injectiile cu Acid Hialuronic si-au dovedit eficienta in tratamentele articulare. Aceste injectii pot fi intra-articulare (in interiorul capsulei articulare) sau periarticulare (in jurul capsulei articulare).

Acidul Hialuronic este frecvent utilizat si in tratamentul artrozei genunchiului. Unii medici recomanda, de asemenea, utilizarea suplimentelor pe cale orala in timpul tratamentului pentru osteoartrita.

Concluzie

Pe langa tratarea durerilor articulare, Acidul Hialuronic este utilizat pe scara larga in industria cosmetica, pentru a trata pielea uscata si pentru a ascunde semnele imbatranirii. In plus, picaturile de ochi care contin Acid Hialuronic sunt uneori folosite in interventiile chirurgicale oftalmologice si pentru hidratarea ochilor uscati.

Acid Hialuronic Lichid de Ultima Generatie!

100mg la Doza Zilnica, Molecula Foarte Mica care Actioneaza in Profunzime

Te invitam sa descoperi cel mai nou produs din Gradina Sanatatii pe baza de Acid Hialuronic, net superior produselor de acest gen existente in Romania. Apasa butonul de mai jos pentru a accesa pagina produsului. Deoarece produsul a fost lansat de curand, avem un pret promotional la acesta. Lista completa de beneficii o gasesti accesand pagina produsului.

Alte produse apreciate de clientii nostri cu Acid Hialuronic

-17%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-21%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 114.00 lei. TVA inclus

Economisești 31.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *