RECOMANDARI TERAPEUTICE PENTRU UZ INTERN PRIN INGESTIE ADAUGAT IN BAUTURI SAU MANCARURI DUPA CAZ
RECOMANDARI TERAPEUTICE PENTRU UZ EXTERN IN COMBINATIE CU ULEIURI VEGETALE COMPATIBILE (APLICARE PE PIELE)
RECOMANDARI TERAPEUTICE PRIN INHALARE PRIN FOLOSIREA UNUI DIFUZOR DE AROMATERAPIE
MOD DE ADMINISTRARE

SCORTISOARA (CINNAMON CASSIA) – ARBORE MEDICINAL DIN FARMACIA NATURII
DIFUZOARE AROMATERAPIE PREMIUM
Economisești 2.48 lei
Uleiul de Scortisoara a fost folosit in urma cu 2000 de ani pentru conservarea si imbalsamarea faraonilor din timpul civilizatiilor egiptene. In prezent, se foloseste in industria cosmetica pentru igiena orala (pasta de dinti si apa de gura), parfumerie si farmacie (siropuri impotriva tusei sau sprayuri nazale).
Scortisoara este un ingredient cu aroma exotica, folosita la deserturi, ceaiuri, cafele sau infuzii din plante. In tarile arabe, se adauga ca si condiment pentru aromatizarea diverselor feluri de mancare din carne. Se foloseste in patiserie pentru preparatele dulci sau sarate, fiind considerata regina deserturilor asiatice.

ULEIUL ESENTIAL DE SCORTISOARA – MOD DE OBTINERE SI INTREBUINTARI
ULEIURI ESENTIALE COMPATIBILE
Economisești 2.48 lei