💚 12% Reducere la toate produsele din categoria Detoxifiere! Folosește cuponul DETOX12 și redescoperă-ți vitalitatea. 💚

Vrei să începi o cură cu clorofilă lichidă? Uite câteva beneficii

Clorofila lichida

Curele cu clorofilă, în special cele cu clorofilă lichidă, au devenit un trend cu care, cu siguranță, te-ai intersectat până acum, iar asta pentru că au enorm de multe beneficii. Clorofila a câștigat o popularitate uriașă în ultimele câteva luni și, cel mai probabil, toată această situație te-a pus și pe tine pe gânduri dacă merită sau nu să începi un tratament cu un astfel de supliment.

Pot câteva picături de clorofilă în apă trata acneea, preveni cancerul sau detoxifica organismul? Merită sau nu să începi o cură cu clorofilă? Rămâi alături de noi și află răspunsul la aceste întrebări, plus multe alte informații utile despre ce înseamnă o cură cu clorofilă lichidă și care sunt principalele avantaje pe care le oferă.

Ce este clorofila?

Clorofila este substanța fără de care plantele nu ar putea trăi. Aceasta este pigmentul care dă plantelor culoarea vibrantă de verde și este, totodată, responsabilă cu absorbția luminii în procesul de fotosinteză, proces prin care se crează energie.

Clorofila este considerată „sângele verde„ deoarece structura sa moleculară este similară cu cea a hemoglobinei. Sigura diferența între cele două este atomul central reprezentat de fier pentru hemoglobină și magneziu pentru clorofilă. Este un element vital pentru plante, dar cum poate fi benefică pentru organismul uman?

Suplimente naturale premium cu clorofila

-67%
Prețul inițial a fost: 98.00 lei.Prețul curent este: 32.50 lei. TVA inclus

Economisești 65.50 lei

-57%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.75 lei.Prețul curent este: 49.47 lei. TVA inclus

Economisești 66.28 lei

-20%
Prețul inițial a fost: 271.76 lei.Prețul curent este: 217.40 lei. TVA inclus

Economisești 54.36 lei

-20%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 110.00 lei.Prețul curent este: 87.76 lei. TVA inclus

Economisești 22.24 lei

Clorofilă sau clorofilină?

Înainte de toate, trebuie să reți că există clorofilă și clorofilină. Clorofila este substanța naturală a plantei, care este insolubilă în apă, iar clorofilina este un derivat al clorofilei folosit în suplimente.

Clorofilina este solubilă în apă și se obține din amestecul de săruri de sodiu și de cupru provenite din clorofilă. Clorofila se obține din consumul alimentelor verzi, iar de beneficiile clorofilinei te poți bucura prin consumarea suplimentelor nutritive cu clorofilă lichidă sau sub altă formă. Ambele modalități au efecte benefice asupra organismului uman.

Clorofilă lichidă - beneficii principale

Ce este clorofila

1. Poate ajuta la prevenirea cancerului

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii consumă clorofilă este datorită acestei proprietăți de a lupta împotriva cancerului pe care o are.  Mecanismul prin care clorofila poate reduce riscul de apariție a cancerului este prin blocarea metabolismului procarcinogenilor.

Procarcinogenii sunt substanțele chimice care, în primă fază, nu sunt cancerigene, însă devin odată cu metabolizarea lor în organism. Odată metabolizate, acestea pot dăuna ADN-ului. Clorofila interferează cu acești agenți cancerigeni, formând un complex și ajutând organismul să îi elimine.

2. Protejează ficatul

Clorofila are capacitatea de a lega substanțele toxice și metalele grele, uşurând procesul de eliminare din corp a acestora. De asemenea, clorofila are un rol foarte important în detoxifierea și protejarea ficatului. Alfatoxina B1 este metabolizată într-un carcinogen care poate provoca afecțiuni hepatice grave precum cancerul.

Clorofila intervine în acest proces, reducând semnificativ riscul de dezvoltarea a unei afecțiuni la nivelul ficatului.

3. Protejează pielea și accelerează vindecarea rănilor

Datorită efectelor sale antivirale, clorofila este tot mai des folosită în produsele cosmetice dedicate îngrijirii pielii. Studiile au arătat că aceste proprietăți stopează apariția inflamațiilor sau a herpesului și poate fi benefică în reducerea acneei. De asemenea, clorofila poate proteja pielea împotriva afecțiunii numite „zona zoster” și reduce simptomele provocate de aceasta.

Clorofila încetinește rata de reproducere a bacteriilor, fiind benefică în prevenirea infecțiilor și în vindecarea rănilor. S-a demonstrat că reduce inflamațiile provocare de răni sau lovituri și poate controla și reduce mirosul cauzat de acumularea de bacterii.  

4. Îmbunătățește digestia

Clorofila grăbește procesul de eliminare al substanțelor toxice, echilibrând nivelul fluidelor din organism și reducând semnificativ riscul de constipație. De asemenea, studiile au demonstrat acțiunea benefică a clorofilei în procesul de pierdere în greutate.  Aceasta crește senzaţia de sațietate, ajutând în controlul apetitului.

Cum integrezi clorofila în dieta ta?

Poți alege să consumi clorofila sub formă de suplimente de orice tip existente pe piață sau poți alege surse de hrană bogate în clorofilă. Spanacul, pătrunjelul, fasolea verde, mazărea sau varza chinezească, toate aceste alimente sunt surse foarte bogate de clorofilă. De asemenea, suplimentele cu clorofilină sunt benefice pentru organismul tău.

Dacă alegi un supliment lichid, îl poți consuma în apă sau suc, după preferinţe. Poți opta și pentru suplimente sub formă de pudră, pastile cu clorofilă sau alte suplimente cu un complex de ingrediente, printre care se află și clorofila.

Pe site-ul nostru poți găsi o gamă largă de produse cu un conținut ridicat de clorofilă. Descoperă-le și alege ce este potrivit pentru tine:

-15%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 81.65 lei.Prețul curent este: 69.79 lei. TVA inclus

Economisești 11.86 lei

-15%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 81.65 lei.Prețul curent este: 69.79 lei. TVA inclus

Economisești 11.86 lei

-57%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.75 lei.Prețul curent este: 49.47 lei. TVA inclus

Economisești 66.28 lei

-44%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 76.65 lei.Prețul curent este: 42.59 lei. TVA inclus

Economisești 34.06 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *