🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Afla mai Multe Despre Suplimentele Forskolin Capsule si Beneficiile Lor

Daca esti si tu in cautarea unui adjuvant in cura de slabire, ai ajuns in locul potrivit. Unul dintre cele mai importante lucruri este sa intelegem ce este extractul forskolin: este o substanta chimica creata din radacina plantei Coleus Forskolin, cunoscuta mai bine sub denumirea de planta indiana Coleus sau urzica indiana. Aceasta planta face parte din familia mentei si, dupa cum sugereaza si numele, a fost descoperita pentru prima data in India.

Aceasta planta a fost folosita de-a lungul istoriei ca produs medicinal pentru a trata o varietate de conditii de sanatate cum sunt si bolile de inima si de plamani, insomnia, convulsiile si spasmele intestinale.  Cu toate acestea, in timpurile moderne aceasta planta este folosita pentru o varietate de tratamente diferite. Una dintre cele mai atractive beneficii ale extractului forskolin este cea de slabire.

Suplimentele forskolin capsule pot ajuta la reducerea grasimilor si pot  grabi acest proces care ar putea dura cateva saptamani, daca nu chiar luni sau mai mult, cu alte metode dietetice. Forskolin functioneaza in doua feluri:

  • In primul rand prin stimularea lipozei adica descompunerea lipidelor care contin grasimi, metoda care este mult mai rapida decat modalitatile traditionale deoarece creste productia de cAMP. CAMP are rolul de a regla glicogenul, lipidele si zaharul. Productia de cAMP este inhibata la pacientii obezi.
  • A doua modalitate in care suplimentul forskolin capsule ajuta la slabire este prin cresterea productiei de hormoni tiroidieni. Stimularea productiei de hormoni inseamna ca metabolismul nostru este accelerat ceea ce duce la pierderea in greutate.
  • Un alt beneficiu al suplimentului forskolin capsule este cel pentru sanatatea inimii si a plamanilor. Acesta contribuie la dilatarea vaselor de sange din inima ceea ce rezulta in scaderea tensiunii arteriale si previne formarea cheagurilor de sange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *