5 Tehnici pentru Accelerarea Metabolismului

Accelerarea metabolismului

Dacă te afli în situația în care vrei să slăbești, o accelerare a metabolismului te va ajuta să o faci mult mai rapid și fără să te înfometezi, iar exercițiile fizice vor fi și mai eficiente, arzând mai multe grăsimi.

Află din acest articol câteva metode prin care îți poți accelera metabolismul:

  • Ia gustări inteligente

Mâncând mai des, poți să slabești. Când iei mese mari cu pauze de câteva ore, metabolismul încetinește între mese. Luând câte o gustare la fiecare 3 sau 4 ore, vei menține metabolismul activ și vei arde mai multe calorii în timpul zilei. Mai multe studii au sugerat și că persoanele care iau gustări în mod regulat mănâncă mai puțin la mesele principale.

Pe lângă mâncatul controlat, te poți folosi și de beneficiile unor ingrediente naturale cunoscute pentru efeciența lor în pierderea în greutate: guarana, garcinia cambogia, ceai verde, piper cayenne, etc.

Gustari mici si sanatoase
  • Consuma proteine si accelereaza metabolismul

Corpul tău arde mai multe calorii digerând proteine, decât consumă pentru a digera grăsimi sau carbohidrați. Ca parte a unei diete echilibrate, înlocuirea unor carbohidrați cu alimente bogate în proteine poate ajuta la accelerarea metabolismului la ora mesei.

Sursele bune pentru proteine includ carnea slabă de vită, curcan, pește, carnea albă de pui, tofu, nuci, boabe, ouă și produsele lactate degresate.

  • Fă exerciții fizice antrenante

Poate că exercițiile aerobice nu cresc prea mult masa musculară, însă pot accelera metabolismul în orele care urmează după un antrenament. Cheia este să îți impingi limitele. Exercițiile de intensitate ridicată oferă o creștere mai mare și de durată mai lungă a ratei metabolice în faza de relaxare decât antrenamentele lejere.

Pentru mai multe beneficii, încearcă un curs mai intens de exerciții sau include joggingul în timpul plimbării obișnuite.

  • Consuma o bautura zilnic care sa contina cafeina

Dacă ești consumator de cafea, probabil savurezi beneficiile cafelei. Consumată cu moderație, unul dintre beneficiile cafelei este creșterea metabolismului pe termen scurt. Cafeina te poate ajuta să te simți mai puțin obosit și chiar și să crească nivelul de rezistență în timpul antrenamentului.

Cafea

Sunt recomandate pentru consum bauturile energizante?

Unele ingrediente din băuturile energizante îți pot accelera metabolismul. Acestea sunt pline de cafeina care ajută la creșterea cantității de cafeină pe care o folosește corpul. Unele conțin și taurină, un amino acid folosit pentru grăbirea metabolismului și care poate ajuta la arderea grăsimilor.

Atentie insa! Consumul regulat al acestor băuturi poate cauza probleme ca tensiune arterială ridicată, anxietate și probleme de somn pentru unele persoane. Aceste băuturi nu se recomanda pentru copii și adolescenți!

Suplimente naturale pentru arderea grasimilor si accelerarea metabolismului

-29%
Prețul inițial a fost: 84.99 lei.Prețul curent este: 59.99 lei. TVA inclus

Economisești 25.00 lei

-26%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 155.99 lei.Prețul curent este: 115.00 lei. TVA inclus

Economisești 40.99 lei

-44%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 116.64 lei.Prețul curent este: 64.81 lei. TVA inclus

Economisești 51.84 lei

-20%
Prețul inițial a fost: 271.76 lei.Prețul curent este: 217.40 lei. TVA inclus

Economisești 54.36 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *