✔ Am Securizat Depozitul Nostru pentru a Livra Comenzile in Siguranta

Iti prezentam cele 8 Masuri pe care Le-am intreprins pentru a ne Proteja

Dragi clienti si oaspeti,

Dupa cum toata lumea a aflat deja despre efectele epidemiei de coronavirus (COVID-19) la nivel mondial, dorim sa va instiintam ca societatea noastra Gradina Sanatatii SRL functioneaza la parametrii normali.

Pentru a ne proteja atat angajatii cat si clientii, am intreprins o serie de masuri pe care le consideram imperios necesare pentru a va asigura acelasi standard de calitate cu respectarea celor mai stricte norme de igiena.

Printre masurile intreprinse dorim sa va aducem la cunostiinta urmatoarele:

1. Am redus numarul de zile in care trimitem colete, de la 5 zile pe saptamana, la 3 zile pe saptamana, scazand astfel interactiunea. Astfel ca, in prezent, expediem colete in zilele de luni, miercuri si vineri cu livrare in 24-48 de ore de cand coletul pleaca de la noi.

2. Siguranta angajatilor nostri reprezinta un aspect foarte important, astfel ca in ultimele 3 saptamani am monitorizat cu atentie starea de sanatate dar si temperatura angajatilor nostri in fiecare zi.

3. Am securizat accesul in depozitul nostru astfel incat orice acces din exterior a fost restrictionat. Tot aici este foarte important de mentionat ca societatea noastre are un stoc consistent de peste 15.000 de bucati de produs, iar in aceasta perioada nu am avut nevoie de alte livrari din exterior. Produsele din stocul nostru sunt prezente dinainte sa apara informatiile despre aceasta epidemie.

4. Am dotat punctul de lucru cu solutii dezinfectante de concentratie mare, atat pentru suprafete care sunt curatate de 2 ori pe zi, dar si cu geluri sanitare dezinfectate pentru maini pe baza de alcool.

5. Mare parte din personalul nostru lucreaza “la distanta” de acasa, in depozit fiind prezente cel mult 3 persoane.

6. Accesul in interiorul sediului nostru nu mai este permis nici unei terte persoane, nu se mai fac intalniri, iar predarea coletelor se face direct in masina firmei de curierat.

7. Toate cutiile si ambalajele folosite la ambalarea produselor noastre sunt noi, din loturi sigilate si infoliate.

8. Manipularea produselor se face doar cu manusi de protectie de catre angajatii nostri.

Toate aceste masuri vor fi respectate cu strictete astfel incat sa asiguram in continuare livrarea produselor in cel mai sigur mod cu putinta.

Daca aveti intrebari sau ingrijorari, ne puteti contacta pe adresa noastra de e-mail gradina.sanatatii@gmail.com sau la telefon 0751562111. Din cauza numarului mare de apeluri telefonice din aceasta perioada este posibil sa nu va raspundem la telefon imediat, insa va resunam de indata ce suntem disponibili.

Speram ca toate aceste masuri vor ajuta la reducerea riscului de a raspandi virusul si la mentinerea unui spatiu de lucru igienizat si sigur pentru angajatii si clientii nostri.

Va multumim pentru intelegere si pentru cooperare