Suplimentele naturiste sunt astăzi o reală necesitate pentru mulți dintre noi. Grădina Sănătații înseamnă oameni care au grijă de sănătatea lor, cu cele mai noi generații de suplimente disponibile în lume. Încercăm să aducem în România doar produse calitative cu efecte reale. Ingredientele de umplutură sunt minime sau chiar deloc.

Alegem produsele cu mare grijă și le testăm efectele înainte de a le promova în oferta noastă. Ne ghidăm după cele mai înalte standarde când legăm parteneriate și ținem mereu cont de satisfacția clienților nostri.

Dacă ești curios cine se află în spatele acestui brand, ne poți regăsi pe toți mai jos 🙂

Silviu

Silviu

Pasionat de tot ceea ce înseamnă sănătate și sport, am hotărât acum mulți ani să aduc un beneficiu oamenilor din jur prin pasiunea mea. Astăzi, această pasiune se numeste Grădina Sănătătii.

Founder
Deea

Andreea

Dorința de a face bine este deseori apreciată. La fel și pasiunea mea pentru fotografie și pentru a vă prezenta partea estetică a produselor noastre.

Marketing
Simona

Simona

Atunci când ai nevoie de o informație, te voi ajuta cu drag. Îmi doresc ca supportul oferit, să fie mereu la cel mai înalt standard.

Customer Support
beni

Beni

Astăzi, este nevoie de un designer pentru a face o interacțiune uimitoare cu produsul. Conexiunea este cheia. Fan al stilului minimalist modern, transform ideile în realitate.

Graphic Design
georgiana

Georgiana

Rolul meu este de a împărtăși povestea brandului cu comunitatea și de a oferi informații utile și relevante prin postări și articole.

Social Media
Dorica

Dorica

Adăugăm viață comenzilor tale și o facem mereu cu zâmbetul pe buze. Pregătim zilnic coletele cu o doză optimă de energie pozitivă.

Packing
Stan

Stan

Chiar și lucrurile grele sunt ușor de mutat atunci când scopul este unul măreț. Pe lângă asta, am grijă ca totul în depozit să fie la locul lui.

Warehouse

✔ Ne Bucurăm să facem cunoștiință

Dacă te-ai convins că pasiunea noastră pentru sănătate și pentru suplimente de calitate este reală și ești pregătit să te convingi de calitatea produselor noastre, te invităm cu drag să vezi produsele pe care le-am pregătit pentru tine. Apasă butonul de mai jos și vezi oferta noastră. Te așteptăm cu drag!

Ne găsești și la Telefon 0751.562.111 în intervalul de: Luni – Vineri ; Orele 08:00 – 16:00