🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Colagen – tipuri, forme, colagen articulaţii şi colagen beauty

Colagen lichid de lux

Cea mai abundentă proteină din corpul nostru este colagenul. Aceasta este principala componentă a ţesuturilor conjunctive care formează mai multe părţi ale corpului. Printre acestea se află ligamentele, pielea, muşchii şi tendoanele. Aşadar, acesta are funcţii importante, cum ar fi întărirea oaselor şi asigurarea structurii pielii.

Sunt mai multe tipuri de colagen, însă trei dintre ele sunt cele mai întâlnite la noi în organism.

Tipuri de colagen

Tipul I este cel care are abundenţa cea mai mare la noi în organism şi se găseşte în ţesuturile conjunctive. Tipul II îl găsim în articulaţii şi în discurile intervertebrale. Iar în ceea ce priveşte tipul III, acesta este principala componentă a fibrelor reticulare, ce sunt găsite în vasele de sânge şi în piele.

Chiar dacă în trecut nu se cunoştea nici măcar semnificaţia colagenului, sau prea puţini erau conştienţi de această informaţie, în zilele noastre utilitatea acestuia a obţinut o notorietate din ce în ce mai mare.

Suplimentele cu colagen care sunt cele mai populare acum sunt cele de colagen hidrolizat (colagen descompus cu scopul de a fi mai uşor absorbit de către organism).

Forme disponibile

Colagenul poate fi găsit sub formă de capsule, pulbere sau sub formă lichidă. Tipurile de colagen pe care le găsim în suplimente variază în funcţie de scopul pe care suplimentul îl are. Dacă este un supliment care pune mai mare accent pe sănătatea articulaţiilor, în acesta se va găsi sau va fi în cantitatea cea mai mare colagenul de tip II.

Cu cât este descompunerea colagenului mai avansată cu atât absorbţia acestuia este mai rapidă. Aşadar, colagenul lichid este cel mai uşor de absorbit de către organism şi are cantitate mult mai mare de colagen decât pastilele, fiind eficient pentru ca efectele sale să se vadă.

Pe lângă suplimentele cu colagen, alimentaţia este o variantă de stimulare a producţiei naturale de colagen a corpului nostru.

-16%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195.99 lei.Prețul curent este: 164.99 lei. TVA inclus

Economisești 31.00 lei

-16%
Prețul inițial a fost: 160.00 lei.Prețul curent este: 135.00 lei. TVA inclus

Economisești 25.00 lei

-24%
VEGAN

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 189.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 45.00 lei

-17%
Prețul inițial a fost: 174.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 30.00 lei

Colagen articulaţii

Efectele pe care le are colagenul asupra articulaţiilor au fost studiate o perioadă îndelungată. Dacă oferim corpului nostru un aport optim de colagen pentru a stimula producţia acestuia de către organism, aducem beneficii majore sănătăţii articulaţiilor şi a oaselor.

Odată cu înaintarea în vârstă cantitatea de colagen din organismul nostru scade tot mai mult, iar integritatea cartilajelor devine tot mai slabă. Riscăm astfel să apară osteoartrita. Totuşi, dacă ne asigurăm că ne protejăm corpul din timp cu suplimente cu colagen atunci putem preveni apariţia acestei afecţiuni, precum şi să ameliorăm simptomele acesteia dacă e deja apărută.

Ce face colagenul de fapt este creşterea integrităţii cartilajului, care este structura elastică ce protejează articulaţiile. Dacă luăm colagen durerile articulare vor fi ameliorate şi vom reduce riscul apariţiei leziunilor.

Pentru ca efectele colagenului asupra articulaţiilor să fie optim, e nevoie să luăm suplimente pentru o perioadă de minim 3-6 luni.

-14%
Prețul inițial a fost: 215.00 lei.Prețul curent este: 185.00 lei. TVA inclus

Economisești 30.00 lei

-21%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 114.00 lei. TVA inclus

Economisești 31.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-17%
NOU!
Prețul inițial a fost: 198.99 lei.Prețul curent este: 164.99 lei. TVA inclus

Economisești 34.00 lei

Colagen şi acid hialuronic

În multe suplimente cu colagen, îl găsim în combinaţie cu acidul hialuronic. Aceste luate împreună pot avea un efect extrem de pozitiv în promovarea unui aspect tânăr al pielii. Acidul hialuronic are proprietăţi de hidratare puternice, iar administrarea celor două împreună ne va face pielea mai netedă şi hidratată.

Acidul hialuronic poate datorită proprietăţilor sale antiinflamatorii să reducă imperfecţiunile pielii, precum şi să ofere un efect de umplere a pielii.

Combinaţia de colagen şi acid hialuronic poate totodată să ne sprijine sănătatea generală. Acidul hialuronic poate să reducă durerile articulaţiilor şi rigiditatea acestora, iar colagenul are un rol benefic în vindecarea rănilor.

-17%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-12%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 215.99 lei.Prețul curent este: 189.66 lei. TVA inclus

Economisești 26.33 lei

-26%
NOU!
-23%
NOU!

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195.99 lei.Prețul curent este: 149.97 lei. TVA inclus

Economisești 46.02 lei

Colagen beauty

Colagen beauty pentru pastrarea aspectului tanar

Produsele de beauty au ca focus principal păstrarea aspectului tânăr şi radiant al pielii pentru o perioadă cât mai lungă. Suplimentele cu colagen au fost incluse în categoria beauty datorită faptului că se văd efectele îmbătrânirii pielii noastre atunci când pierdem colagen şi se doreşte încetinirea acestor efecte prin suplimentarea cu colagen.

Atunci când avem mai puţin colagen apar liniile fine, ridurile, scade elasticitatea pielii, iar creşterea nivelului de colagen poate să încetinească apariţia acestora.

Piele

Unul dintre cele mai promovate beneficii ale colagenului este efectul său benefic asupra pielii. Proteina aceasta de care are nevoie corpul nostru are capacitatea de a reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii.

Pot fi mai mulţi factori care duc la scăderea colagenului din corpul nostru, precum poluarea, expunerea la soare, o dietă nesănătoasă, precum şi îmbătrânirea. Deoarece este inevitabil ca atunci când avem mai puţin colagen în organism să apară efectele vizibile ale îmbătrânirii, avem nevoie de suplimentarea cu colagen pentru a preveni apariţia acestor efecte pentru o perioadă cât mai lungă.

Pe lângă asta, aminoacizii pe care-i găsim în suplimentele cu colagen ajută să ne menţinem un aspect sănătos, neted şi uniform al pielii. Dacă avem un ten care nu este uniform şi dorim să facem ceva în privinţa asta, un ingredient care s-a dovedit eficient în acest sens este colagenul.

-15%
Prețul inițial a fost: 169.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 25.00 lei

-15%
Prețul inițial a fost: 164.99 lei.Prețul curent este: 139.99 lei. TVA inclus

Economisești 25.00 lei

-15%
Prețul inițial a fost: 192.00 lei.Prețul curent este: 163.20 lei. TVA inclus

Economisești 28.80 lei

-24%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 326.00 lei.Prețul curent este: 249.30 lei. TVA inclus

Economisești 76.70 lei

Cicatrici

Aminoacizii care se găsesc în colagen pot să ajute şi la minimalizarea aspectului petelor şi a cicatricilor care au fost cauzate de acnee sau de alte afecţiuni ale pielii. Cercetătorii au ajuns la concluzia că suplimentele cu colagen au fost eficiente în formarea ţesuturilor sănătoase. Aceste lucru ajută la grăbirea procesului de vindecare şi ajută pielea să se vindece natural într-un timp mai scurt.

Hidratare

Atunci când avem mai puţin colagen în organism un alt efect asupra pielii noastre este că aceasta devine mai uscată. Promovăm astfel prin suplimentarea cu colagen o hidratare eficientă a pielii, ceea ce o menţine moale, radiantă şi netedă.

Tonifiere şi fermitate

Sunt mai multe surse din care putem să ne luăm colagenul. Una dintre variante sunt produsele cosmetice. Sunt numeroase creme care conţin colagen şi care au un efect benefic asupra exteriorului pielii. Suplimentele cu colagen acţionează la un nivel mai adânc al pielii (în dermă).

Derma menţine pielea fermă, aşadar, cu cât avem mai mult colagen în acesta cu atât pielea noastră va avea un aspect mai plăcut.

Păr

Pe lângă beneficiile pe care le are colagenul asupra pielii, acesta are şi un impact pozitiv asupra sănătăţii părului.

Căderea părului

Atunci când îmbătrânim şi avem mai puţin nivel de colagen este afectată şi creşterea părului. Studiile arată că suplimentele cu colagen ajută la creşterea proteinelor de construcţie a părului, ceea ce are un efect benefic asupra grosimii şi lungimii părului.

Părul cărunt

Cu cât avem mai mult colagen în organism cu atât prevenim pentru o perioadă cât mai lungă apariţia părului cărunt. Colagenul susţine structura sănătoasă a folicului de păr (unde este produs pigmentul care oferă părului culoare). Atunci când aplicăm direct pe scalp creme sau geluri care au în componenţă colagen, părul cărunt poate să apară mai închis la culoare şi mai hidratat.

Vârfurile despicate

S-a dovedit eficienţa colagenului în tratarea părului fragil şi uscat. Suplimentele cu colagen şi produsele topice pot să ajute la repararea vârfurilor despicate, precum şi să menţină nivelul sănătos de hidratare a părului.

Concluzie

Colagenul este din ce în ce mai popular în zilele noastre. Cele mai predominante tipuri care apar în suplimente şi care se gasesc la noi în organism sunt colagenul de tip I, II şi III. Acestea ajuta la prevenirea efectelor neplacute ale îmbatrânirii în cazul, pielii, a parului, articulaţiilor şi unghiilor.

De aceea, suplimentarea cu colagen ajuta sa ne menţinem tinereţea pentru o perioada îndelungata.

Fa un pas necesar în prevenirea efectelor îmbatrânirii!

Cosmetice naturale cu efect anti-imbatranire

-22%
NOU!
Prețul inițial a fost: 179.99 lei.Prețul curent este: 139.99 lei. TVA inclus

Economisești 40.00 lei

-22%
NOU!
Prețul inițial a fost: 179.99 lei.Prețul curent este: 139.99 lei. TVA inclus

Economisești 40.00 lei

-30%
NOU!
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 359.98 lei.Prețul curent este: 251.98 lei. TVA inclus

Economisești 108.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *