Acid Hialuronic Pastile si Ce Beneficii in Sanatate au Acestea

Ce este acidul hialuronic si cum functioneaza?

Acidul hialuronic este o substanta lubrifianta si curata care este produsa de catre corp in mod natural. In corpul uman, acidul hialuronic se gaseste in concentratiile cele mai ridicate in piele, in interiorul articulatiilor, in ochi si in alte tesuturi unde ajuta la retinerea colagenului, cresterea nivelului de hidratare su ofera elasticitate si flexibilitate.

In zilele noastre, acidul hialuronic este incorporat in diferite produse de frumusete, anti imbatranire si ingrijirea pielii. Acesta este disponibil ca suplimente dietetice, lotiuni, creme, geluri, cat si sub forma de injectii.

Acid hialuronic pastile si ce beneficii in sanatate au acestea

  • Hidrateaza pielea uscata si imbatranita. Mai multe persoane au raportat ca pielea lor este mai hidratata, ca pungile de sub ochi au devenit mai deschise la culoare si textura pielii a devenit mai neteda dupa folosirea pastilelor cu acid hialuronic. Modalitatea primara prin care acidul hialuronic ajuta la imbunatatirea pielii cronoimbatranite (pielea a imbatranit din cauza expunerii la soare) este prin reducerea pierderii de apa.
  • Acidul hialuronic ajuta la reducerea ridurilor. Desi majoritatea cercetarilor au aratat ca acidul hialuronic isi face efectul in aproximativ sase saptamani pentru a imbunatati infatisarea pielii, unele studii au descoperit ca acest acid poate functiona si mai repede. In orice caz, fiin un supliment natural pare o alternativa mai buna decat tratamentele chimicale.
  • Trateaza arsurile si ranile. Acest beneficiu al acidului hialuronic este datorat tot capacitatii sale de a retine umiditatea si hidratarea.
  • Lubrifiaza articulatiile dureroase. Pentru ca toate oasele, tesuturile conective, articulatiile, tendoanele si cartilajele contin acid hialuronic, acesta este util pentru reducerea durerii si sensibilitatii asociate cu bolile degenerative ale articulatiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *