🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Ciuperci Maitake – top beneficii pentru sănătate

Ciuperca maitake

Știai că există ciuperci care, pe lângă faptul că sunt pline de nutrienți, au și proprietăți benefice impresionante pentru organism? Ei bine, află cu există multe astfel tipuri de ciuperci cu un puternic efect terapeutic, dar astăzi ne vom concentra atenția asupra uneia dintre ele, și anume ciuperca Maitake.

Originară din China, această ciupercă a câștigat o popularitate uimitoare la nivel mondial, fiind tot mai căutată datorită beneficiilor pe care le are pentru sănătatea organismului nostru.

Haide să aflăm mai multe despre ciuperca Maitake.

Despre ciuperca Maitake

Despre maitake

Ciuperca Maitake este folosită de mii de ani în Japonia, atât pentru obținerea unor preparate delicioase, cât și pentru menținerea stării de bine și de sănătate. În japoneză, „maitake” înseamnă „ciupercă dansatoare”. Istoria ne spune că ciuperca a primit acest nume pentru că oamenii erau atât de bucuroși când o găseau în pădure încât dansau de fericire.

Aceasta este cunoscută și sub numele de „rege al ciupercilor” pentru că poate atinge o greutate impresionantă de până la 20 de kg. Ciuperca Maitake se găsește la baza arțarilor, stejarilor sau la baza ulmilor.

Nutrienți

Ciupercile Maitake sunt sărace în calorii, dar foarte bogate în nutrienți precum:

  • Antioxidanți
  • Polizaharide (beta-glucan)
  • Aminoacizi
  • Vitamina B
  • Vitamina C
  • Fibre
  • Cupru
  • Potasiu
  • Fosfor

Toți acești nutrienți ai ciupercii asigură un nivel optim al zaharului din sânge, reglează nivelul colesterolului și reduc presiunea arterială, dar vom discuta amănunțit toate beneficiile ciupercilor în continuare.

Iată care sunt principalele beneficii ale ciupercii Maitake

  • Stabilizează nivelul de zahăr din sânge. Numeroase studii realizate pe animale au demonstrat că ciupercile terapeutice Maitake au proprietăți antidiabetice puternice, stabilizând nivelul de zahăr din sânge. Așadar, incluse în alimentație, aceste ciuperci au un potențial imens de a lupta împotriva diabetului
  • Reduce nivelul colesterolului și presiunea arterială. Cercetătorii au demonstrat că această ciupercă poate reduce presiunea arterială și inflamațiile. Un consum regulat de ciuperci Maitake poate crește considerabil calitatea vieții. De asemenea, conținutul de fitosteroli ai ciupercii Maitake care blochează absorbția de colesterol, nivelul acestuia scade considerabil.
  • Susține sistemul imunitar și luptă cu celulele cancerigene. Ciuperca Maitake este foarte bogată în beta glucan, o polizaharidă care stimulează în mod natural imunitatea organismului și care s-a dovedit eficientă și împotriva cancerului. În ultimii ani, numeroase studii și cercetări realizate pe animale au dovedit eficiența acestei polizaharide în întărirea sistemului imunitar și în diminuarea tumorilor cancerigene.
  • Susține pierderea în greutate. Ciupercile Maitake sunt foarte bogate în nutrienți, dar foarte sărace în calorii. Așadar, adăugarea ciupercilor Maitake în dieta ta poate fi benefic pentru procesul de slăbire. În plus, conținutul mare de fibre al ciupercilor crește senzația de sațietate.

Găsești acum pe site-ul nostru suplimentul Maitake capsule din gama B-glucanforte. Acest supliment conține un extract concentrat de Maitake, obținut din culturi organice. Pastilele Maitake sunt benefice pentru imunitate, pentru menținerea sănătății intestinale, având un puternic efect antiinflamator, antiviral și antibacterian.

Descoperă gama noastra de suplimente cu ciuperci medicinale

-18%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 109.00 lei.Prețul curent este: 89.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-18%
VEGAN
Stoc epuizat
Prețul inițial a fost: 109.00 lei.Prețul curent este: 89.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-18%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 109.00 lei.Prețul curent este: 89.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-18%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 109.00 lei.Prețul curent este: 89.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *