Psoriazis: Afla Ce Este aceasta afectiune si Cum o Poti Preveni ?

colagen tip 1 si 3 psoriazis

Psoriazisul este o afecțiune a pielii care grăbește ciclul de viață al celulelor acesteia. Celulele suplimentare acumulate rapid pe suprafața pielii formează solzi și pete roșii care manifestă mâncărime și uneori chiar usturime sau durere. Psoriazisul este o afecțiune cronică. De multe ori, aceasta apare și se retrage. Principalul obiectiv al tratamentului constă în oprirea dezvoltării rapide a celulelor suplimentare. Pentru o gestionare optimă a simptomelor, se impune un echilibru al stilului de viață, o hidratare corespunzătoare, renunțarea la fumat și controlul stressului, la care se adaugă tratamentul specific.

Semnele și simptomele psoriazisului sunt diferite de la caz la caz. De regulă, cazurile comune includ:

  • Pete de culoare roșiatică acoperite cu solzi argintii la nivelul pielii;
  • Piele uscată și crăpată care poate prezenta sângerări;
  • Mâncărimi, arsuri sau dureri la nivelul pielii;
  • Unghii îngroșate, întrețesute sau ridicate;
  • Articulații imflamate și rigide.
Colagen tip 1 si 3 cu Biotina

Care sunt cele mai Intalnite Tipuri de Psoriazis?

Psoriazis gutat. Este, de obicei, declanșat de o infecție bacteriană. Este marcat de leziuni mici, de forma unei picături de apă, la nivelul scalpului, brațelor, picioarelor și scalpului.

Psoriazis inversat. Declanșat de infecțiile fungice, afectează în principal pielea din axile, în zona inghinală, sub sâni și în jurul organelor genitale. Psoriazisul invers provoacă petele netede și pielea roșie, inflamată. Aceste simptome se agravează odată cu transpirația.

Psoriazis pustular. Este o formă mai rară de psoriasis și poate fi răspândit pe întregul corp sau poate fi vizibil în zone mici de pe mâini, picioare sau vârfurile degetelor. Psoriazisul pustular generalizat poate provoca, de asemenea, febră, frisoane, mâncărime severă și diaree.

Colagen Lichid Hidrolizat pentru Piele

Psoriazis eritrodermic. Este cea mai atipică manifestare a psoriazisului și poate acoperi întregul corp cu o erupție roșie care provoacă mâncărimi sau arsuri intense.

Artrita psoriazică provoacă, pe lângă inflamații și solzi pe piele, și umflături ale articulațiilor. Uneori simptomele articulare sunt prima sau singura manifestare a acestei afecțiuni. Uneori, sunt vizibile doar anumite modificări ale unghiilor.

Printre factorii de risc care pot provoca psoriazis se numără: istoricul familial, infecțiile virale sau bacteriene, stressul, obezitatea sau fumatul.

Cum poti Combate efectele si Cum poti Preveni aparitia acestei afectiuni?

Pentru a veni in sprijinul persoaneor care sufera de Psoriazis, oferim un produs pe baza de Colagen Lichid Hidrolizat de Tip 1 si 3 cu 10000mg la Doza zilnica. Pe langa Colagenul de tip 1 si 3, regasit in special in piele, par si unghii, pe care il contine, mai este imbogatit si cu Acid Hialuronic, Biotina, Cupru, Siliciu si un adaos de Vitamine pentru Absorbtia mai buna a Colagenului. Produsul este sub forma lichida, de calitate Premium, fiind fabricat in Suedia. Tratamentul recomandat este de minim 3 luni de zile. Produsul poate fi folosit atat prevenitv cat si in afectiunile mai avansate.

Va invitam sa aflati mai multe informatii despre produs accesand pagina: Colagen Lichid Hidrolizat 10000Mg Tip 1 si 3. De asemenea, pentru o mai buna hidratare a pielii va recomandam Acidul Hialuronic Vegan extras din Iarba Fermentata, iar pentru ameliorarea durerilor articulare, puteti folosi Colagenul Lichid Hidrolizat de Tip 2 Joint Support. Ne gasiti si la telefon 0751562111.

Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 si 3

10000mg la Doza Zilnica, Absorbtie Foarte Ridicata

Te invitam sa descoperi Colagenul Lichid cu 10000 Mg per Doza Zilnica de Tip 1 si 3 din Gradina Sanatatii, net superior produselor de acest gen existente in Romania, atat datorita calitatii ingredientelor si a gradului ridicat de absorbtie. Apasa butonul de mai jos pentru a accesa pagina produsului. Lista completa de beneficii o gasesti accesand pagina produsului.

Alte Produse apreciate de Clientii Nostri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *