Cateva motive Sa folosesti Vitamina K2

  1. Vitamina K2 pentru sanatatea oaselor

Cercetarile au aratat ca vitamina K2 este unul dintre cei mai importanti nutrienti pentru sanatatea pe termen lung a oaselor si ca este chiar mai importanta decat calciul. K2 este necesara pentru a ajuta lipirea calciului si a altor minerale in matricea osoasa pentru a le intari pe acestea (si sa nu ramana in tesuturile moi unde pot cauza calcificari).

De fapt, studiile au aratat ca vitamina K este eficienta si la oprirea pierderii de densitate osoasa la persoanele cu osteoporoza, dar ca poate si inversa acest lucru. Acelasi studiu a descopeirt o reducere de 80 % in ceea ce priveste fracturile la pacientii care sufera de osteoporoza.

  1. Vitamina K pentru sanatatea inimii

In momentul in care o persoana consuma prea mult calciu fara cofactorii necesari in ratiile corecte (magneziu, vitamina K2 si D3) poate aparea calcificarea arterelor. Cartea cu numele „Paradoxului calciului si a vitaminei K” detaliaza modalitatea in care vitamina K e necesara sa introduca mineralul calciu in oase si alte parti necesare ale corpului si sa il tina deoparte de tesuturile moi, artere si inima.

Si magneziul este important in acest proces  si fara cantitatile necesare de K2, D3 si magneziu, e mai probabila calcificarea.

  1. Vitamina K2 pentru sanatatea orala

Sanatatea orala e vitala pentru sanatatea generala, iar vitamina K e importanta pentru sanatatea orala. S-a descoperit ca aceasta e importanta pentru remineralizarea dintilor si pentru prevenirea cariilor.

  1. Vitamina K pentru reducerea venelor caricoase

Vitamina K e necesara pentru productia MGP (matricea de proteine GLA) care ajuta la evitarea calcificarii arterelor. Aceeasi proteina este eficienta si la prevnirea acumularii de calciu in vene si artere. Studiile preliminarii au demonstrat ca vitamina K2 este necesara pentru inversarea schimbarilor chimice si evitarea sau eliminarea venelor varicoase.

Important: Pentru a obtine toate beneficiile pe care ti le ofera Vitamina K2, ai nevoie de un produs cu o concentratie de minim 100mcg per capsula sau mai mult asa cum este stabilita in studiile clinice.

Vitamina K2 Mk7 din Gradina Sanatatii are o super concentratie de 200mcg per capsula, cea mai mare concentratie disponibila la ora actuala in Romania si iti poate oferi toate beneficiile acestei Super Vitamine.

21 %
- 15.00 lei
22 %
- 11.00 lei
50.00 lei 39.00 lei TVA inclus
17 %
- 15.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *