Cine poate Beneficia de Pe urma Suplimentelor cu Vitamina K2?

Vitamina K2 este o forma a vitaminei K care se gaseste natural in unele alimente fermentate, produsa de bacterii in intestinul gros si disponibil sub forma de supliment. Aceasta vitamina are mai multe roluri importante in interiorul corpului de exemplu si sprijinirea sanatatii oaselor.

Este necesara pentru buna functionare a osteocalcinului si matricii de proteine GLA – care sunt necesare pentru formarea oaselor. Ostecalcinul e produs de catre osteoblaste sau celulele de formare a oaselor si e activat cu ajutorul vitaminei K. Se uneste cu calciul, asista transportul acestuia in corp si ajuta la reglarea calciului in dezvoltarea si mentinerea oaselor.

Traditional, suplimentele obisnuiau sa contina vitamina K1, insa cercetarile au aratat ca varianta K2 poate avea mai multe avantaje cum ar fi:

  • Biodisponibilitate crescuta
  • Pierderea osoasa la femeile post menopauzale – in urma menopauzei, femeile au un risc crescut de a dezvolta pierderi osoase si de a dezvolta osteoporoza. Acest lucru se intampla din cauza scaderii semnificative a nivelului de estrogen, care are efect protectiv asupra oaselor de-a lungul vietii unei femei. S-a demonstrat ca suplimentarea cu vitamian k2 poate ajuta la scaderea pierderii osoase la femeile care au trecut de menopauza.

Cine poate beneficia de pe urma suplimentelor cu vitamina K2?

Suplimentul cu vitamina K2 poate fi corespunzator pentru diverse tipuri de oameni ca:

  • Oricine doreste sa isi mentina sanatatea oaselor. Vitamina K e adesea un nutrient uitat cand vine vorba de sanatatea oaselor, insa lucreaza in armonie cu vitamina D si calciu pentru pastrarea sanatatii oaselor.
  • Femeile post menopauzale sau cele care se apropie de varsta menopauzei
  • Persoanele care sunt in cautarea uni forme mai biodisponibile a vitaminei K
  • Persoanele care nu obtin suficienta vitamina K doar prin intermediul dietei

Important: Pentru a obtine toate beneficiile pe care ti le ofera Vitamina K2, ai nevoie de un produs cu o concentratie de minim 100mcg per capsula sau mai mult asa cum este stabilita in studiile clinice.

Vitamina K2 Mk7 din Gradina Sanatatii are o super concentratie de 200mcg per capsula, cea mai mare concentratie disponibila la ora actuala in Romania si iti poate oferi toate beneficiile acestei Super Vitamine.

14 %
- 20.00 lei
26 %
- 50.00 lei
Stoc epuizat
17 %
- 15.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *