Pe scurt Despre cateva Beneficii ale Suplimentelor cu Vitamina K2

Cateva beneficii ale suplimentelor cu vitamina K2:

  1. Vitamina K2 sprijina sanatatea inimii. S-a demonstrat ca aceasta vitamina previne calcifierea arterelor, unul dintre cauzele principale ale infarctului. Unele studii au aratat si ca vitamina K este un nutrient esential pentru reducerea inflamatiei si protejarea celulelor care captusesc vasele de sange, inclusiv venelor si arterelor.
  2. Vitamina K2 imbunatateste densitatea osoasa. Aceasta vitamina creste cantitatea unei proteine speciale care e necesara pentru mentinerea calciului in oase, reducand riscul de a dezvolta osteoporoza. Unele studii efectuate asupra vitaminei K2 au descoperit ca aportul ridicat de vitamina K poate opri pierderea osoasa la persoanele care sufera deja de osteoporoza.
  3. Vitamina K poate ajuta la reducerea crampelor si a altor dureri din timpul menstruatiei. Fiind si o vitamina pentru coagulare, poate ajuta si in cazul sangerarii excesive din timpul menstruatiei si poate oferi calmarea durerii pentru alte simptome.
  4. S-a demonstrat ca vitamina K poate fi eficienta in reducerea riscului de a dezvolta cancer la prostata, colon, stomac, nazal si oral. Unul dintre studii a descoperit ca dozele ridicate de vitamina K au ajutata pacientii cu cancer de ficat sa stabilizeze si chiar sa imbunatateasca functiile ficatului.
  5. Vitamina K2 coaguleaza sangele si nu lasa corpul sa sangereze sau sa creeze vanatai cu usurinta. Procesul de coagulare este unul foarte complex, care necesita cel putin 12 proteine in functiune inainte ca procesul sa fie incheiat. 4 dintre acestea au nevoie de vitamina K pentru a-si intreprinde activitatea.
  6. Vitamina K2 imbunatateste functiile creierului. Un studiu a descoperit ca proteinele dependente de vitamina K sunt foarte importante pentru creier. Se crede ca aceasta vitamina are si activitate anti inflamatorie si ca poate proteja impotriva stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi.

Important: Pentru a obtine toate beneficiile pe care ti le ofera Vitamina K2, ai nevoie de un produs cu o concentratie de minim 100mcg per capsula sau mai mult asa cum este stabilita in studiile clinice.

Vitamina K2 Mk7 din Gradina Sanatatii are o super concentratie de 200mcg per capsula, cea mai mare concentratie disponibila la ora actuala in Romania si iti poate oferi toate beneficiile acestei Super Vitamine.

12 %
- 10.00 lei
17 %
- 15.00 lei
15 %
- 10.00 lei
65.00 lei 55.00 lei TVA inclus
14 %
- 20.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.