Este Vitamina K2 un Antioxidant?

Vitamina K2 e stocata in tesuturile de grasime si in ficat. Vitamina K2 ii ofera sangelui tau capacitatea de a se inchega si are un rol important si in sanatatea oaselor. Desi vitamina K2 este o vitamina semnificativa, aceasta nu este considerata un antioxidant clasic, ca in cazul altor vitamine.

Informatii despre vitamina K2

  • Aceasta vitamina este cunoscuta mai mult pentru capacitatea sa de a inchega sangele. Alte vitamine, cum sunt A, C si E, sunt recunoscute ca antioxidanti si actioneaza in scopuri multiple, potrivit site-ului FfamilyDoctor.org. fara suficienta vitamina K2, ai putea sa sangerezi letal de la o taietura simpla. Vitamina K2 ajuta la reducerea riscului de a sangera din cauza a diferite boli ca cele de ficat, folosirea indelungata a antibioticelor si sindrom al absorbtiei slabite. In plus, vitamina K2 ajuta oasele sa utilizeze calciul, lucru care poate preveni dezvoltarea anumitor conditii cum e si osteoporoza.

Antioxidanti

  • Antioxidantii nu promoveaza doar sanatatea tesuturilor si a celulelor, ele poseda si proprietati vindecatoare. In momentul in care pielea ta devine arsa de soare, corpul tau foloseste antioxidantti, ca vitamina C, pentru a ajuta la repararea tesuturilor si pentru a preveni daunele. Unele unguiente contin vitaminele A si E pentru a promova vindecarea ranilor si pentru a reduce cantitatea de tesut cicatrizat. In momentul in care organismul este invadat de infectii fungice sau bacteriale, intra antioxidantii si combat boala.
  • Desi vitamina K2 nu este considerata antioxidant. Aceasta are alte beneficii pentru tine si corpul tau. Aceasta promoveaza sanatatea oaselor si dintilor, imbunatateste performanta cognitiva, scade inflamatia si ajuta in cazul anumitor conditii autoimune, reduce riscul de a dezvolta boli de inima si imbunatateste circulatia sanguina. Cu toate acestea, persoanele care administreaza medicamente anticoagulante ar trebui sa limiteze consumul de vitamina K2.

Important: Pentru a obtine toate beneficiile pe care ti le ofera Vitamina K2, ai nevoie de un produs cu o concentratie de minim 100mcg per capsula sau mai mult asa cum este stabilita in studiile clinice.

Vitamina K2 Mk7 din Gradina Sanatatii are o super concentratie de 200mcg per capsula, cea mai mare concentratie disponibila la ora actuala in Romania si iti poate oferi toate beneficiile acestei Super Vitamine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *