De Ce e considerata Vitamina K2 atat de Speciala?

Foarte multi oameni discuta despre anumiti nutrienti esentiali, vitamine si minerale, ca vitamina D si acizii grasi omega 3. Insa, recent, cercetatorii au inceput sa recunoasca faptul ca una dintre cele mai neintelese dar importante vitamine trece neobservata.

De fapt, un procentaj mare al populatiei are deficienta de aceasta vitamina. Te intrebi despre care vorbim? Vitamina K – care e mai degraba un grup de vitamine cu compozitie similara, cele mai importante fiind vitamina K1 si K2.

De ce e considerata vitamina K2 atat de speciala?

Una dintre cele mai simple modalitati de a explica importanta vitaminei K2 este prin cele doua functii de baza si cruciale pe care le are: mentinerea sanatatii inimii si restaurarea tesutului osos. Aceasta vitamina ajuta la prevenirea osteoporozei si la prevenirea conditiei in care se intaresc arterele si anume ateroscleroza, insa are si alte beneficii in sanatate ca de exemplu:

  • Directioneaza calciul in locurile in care ar si trebui sa ajunga, de exemplu in oase, facandu-le mai puternice, si in dinti pentru a preveni cariile. Ajuta si la prevenirea acumularii calciului in locuri in care nu ar trebui de exemplu in rinichi ( ceea ce ar putea duce la dezvoltarea pietrelor de rinichi) sau in vasele de sange unde poate declansa diverse boli de inima.
  • Optimizeaza functiile sexuale deoarece creste nivelul de testosteron si fertilitate la barbati si scade androgenii la femeile care sufera de sindromul ovarelor polichistice
  • Creeaza insulina pentru a stabiliza nivelul glicemic ( mentine sistemul sensibil la mentinerea cantitatilor suficiente), protejeaza impotriva diabetului si ajuta la prevenirea problemelor metabolice asociate cu obezitatea
  • Suprima genele care pot promova cancer in timp ce le intareste pe cele care promoveaza celulele sanatoase
  • Imbunatateste capacitatea de a folosi energia corpului in timp ce efectuati exercitii fizice

Important: Pentru a obtine toate beneficiile pe care ti le ofera Vitamina K2, ai nevoie de un produs cu o concentratie de minim 100mcg per capsula sau mai mult asa cum este stabilita in studiile clinice.

Vitamina K2 Mk7 din Gradina Sanatatii are o super concentratie de 200mcg per capsula, cea mai mare concentratie disponibila la ora actuala in Romania si iti poate oferi toate beneficiile acestei Super Vitamine.

25
14
110.00 lei 95.00 lei TVA inclus
22
50.00 lei 39.00 lei TVA inclus
17
90.00 lei 75.00 lei TVA inclus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *