Informatii importante despre Vitamina K2

Beneficiile vitaminei K2 au inceput abia recent sa fie descoperite – e intr-adevar un nutrient miraculos. Motivul pentru care vitamina K2 e un subiect atat de incitant pentru cei dintre noi care incearca sa urmeze o dieta traditionala este din cauza faptului ca a fost identificata pentru prima data de catre dr Chris Masterjohn ca „activatorul X” ambiguu pe care il contin toate alimentele considerate sacre de catre societatile antice si cercetate de catre dr Weston A Price in cartea sa nutritionala clasica Nutritia si Degenerarea Fizica.

Vitamina K2, impreuna cu alti activatori solubili in grasimi ca A si D, sunt responsabili sinergistic de sanatatea vibranta si rezistenta foarte crescuta la imbatranire si boli degenerative. Problema este ca vitamina k2 este extrem de dificil de obtinut in cantitati suficiente prin intermediul dietei. Unul dintre motive este eliminarea ingrijoratoare a fermierilor care lucreaza cu elemente organice (inclusiv pamant care nu a fost tratat cu substante chimice). Un alt motiv este evitarea moderna si lipsita de baza reala a grasimilor obisnuite, alimentelor cu continut ridicat de colesterol care contin acest nutrient minunat.

Cele mai noi cercetari asupra vitaminei K2 arata promisiuni in ceea ce priveste inversarea bolilor cronice si degenerative. Trebuie sa tineti minte ca MK 7 este bacteria sintetizata de K2, iar MK 4 este cea care se gaseste in produsele animale ( de exemplu untul natural).

O doza zilnica de MK 7 180 mcg (doza mica) pe o perioada de 3 ani scade semnificativ scaderea masei osoase la femeile care au trecut de menopauza:

  • Scade declinul asociat cu inaintarea in varsta a spinarii lumbare si femorale
  • Imbunatateste rezistenta osoasa

O doza 1.5 mg de MK 4 in fiecare zi pe o perioada de 12 luni imbunatateste metabolizarea osoasa si previne pierderea masei osoase la femeile care au trecut de menopauza.

Important: Pentru a obtine toate beneficiile pe care ti le ofera Vitamina K2, ai nevoie de un produs cu o concentratie de minim 100mcg per capsula sau mai mult asa cum este stabilita in studiile clinice.

Vitamina K2 Mk7 din Gradina Sanatatii are o super concentratie de 200mcg per capsula, cea mai mare concentratie disponibila la ora actuala in Romania si iti poate oferi toate beneficiile acestei Super Vitamine.

25 %
- 33.00 lei
22 %
- 11.00 lei
50.00 lei 39.00 lei TVA inclus
21 %
- 20.00 lei
17 %
- 15.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.