Beneficii importante ale Extractului de Curcumin Capsule

In medicina traditionala, curcuminul se foloseste pentru alinarea diferitelor conditii incepand de la problemele de ficat la depresie si altele. Din aceasta cauza, cat si de pe urma studiilor si cercetarilor nenumarate care au fost intreprinse pana in prezent, au fost create suplimente pe baza de curcumin.

Turmericul poate calma arsurile de stomac si alte probleme ale acestuia

In cadrul unui studiu realizat in 1989 suplimentele pe baza de extract de curcumin au fost mai eficiente la calmarea arsurilor de stomac si a simptomelor indigestiei decat un placebo, probabil din cauza puterilor cunoscute de a combate inflamatia.

Curcumin capsule poate preveni atacurile de inima

Un studiu din 2012 a examinat una dintre calitatile curcuminului: capacitatea de a preveni atacurile de inima in cazul pacientilor cu bypass. Studiul a urmarit 121 de pacienti care urmau sa treaca prin operatia chirurgicala de bypass. Jumatate dintre pacienti administrau extract de curcumin cu trei zile inainte si cinci zile dupa operatie, iar cealalta jumatate administra placebo. 30 % dintre pacientii care administrau placebo au experimentat un atac de cord in urma operatiei, in timp ce doar 13 % din grupul de curcumin a raportat acest lucru.

Curcumin capsule nu trebuie administrat ca inlocuitor pentru tratamentul medicamentos, desi cercetatorii sunt de parere ca caracteristicile anti inflamatorii si anti oxidante ale curcuminului scad sansele de a dezvolta un atac miocardic cu pana la 65 %.

Capsulele cu curcumin pot intarzia aparitia diabetului

Printre persoanele cu prediabet, capsulele cu curcumin au intarziat dezvoltarea diabetului de tip II. Studiul a durat noua luni, iar participantii primeau fie suplimente cu curcumin, fie placebo. Peste 16 % dintre pacientii din grupul placebo au fost diagnosticati cu diabet de tip II pana la sfarsitul studiului, in timp ce nici unul dintre pacientii din grupul curcumin nu a dezvoltat diabet.

21 %
- 15.00 lei
17 %
- 15.00 lei
37 %
- 50.00 lei
135.00 lei 85.00 lei TVA inclus
32 %
- 40.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *