Afectiunile Cardiovasculare si Suplimentele Capsule cu Extract de Curcumin

O mare majoritate a persoanelor din toata lumea sufera de un anumit tip de boli cardiovasculare. Desi sunt cunoscute multe dintre cauzele si metodele de tratament, aceste boli raman printre primele cand vine vorba de numarul de decese intr-un an. Acestea sunt extrem de complicate si prezinta o gama variata de factori care influenteaza modul de aparitie si de desfasurare al bolii, cat si a starii de sanatate.

Curcuminul este una dintre substantele recomandate pentru a ajuta la prevenirea si, in unele cazuri, chiar si tratarea anumitor boli cardiovasculare.

Cand vine vorba de bolile de inima este posibil ca beneficiul principal al curcuminului sa fie imbunatatirea functiei endoteliumului, care se refera la captuseala vaselor de sange. Este un fapt cunoscut ca disfunctia endoteliala este un factor major al bolilor de inima si implica incapacitatea endoteliului de a regla tensiunea arteriala, inchegarea sangelui si multi alti factori importanti.

Nenumarate studii sugereaza faptul ca suplimentele pe baza de curcumin duce la imbunatatirea functiilor endoteliale. Unul dintre studii a demonstrat ca aceasta substanta este la fel de eficienta ca exercitiile fizice, iar altul ca functioneaza la fel de bine ca unele medicamente prescrise pentru aceasta conditie, insa fara efectele secundare pe care le pot prezenta acestea in cazul administrarii indelungate.

Suplimentele capsule cu extractul de curcumin reduc si inflamatia si oxidarea – ambele fiind importante in cazul bolilor cardiovasculare (si in cazul aparitiei mai multor boli cronice). In cadrul unuia dintre studii, 121 de pacienti care erau in curs de chirurgie de bypass coronar au fost randomizati in grupuri care fie primeau placebo, fie patru grame de curcumin in fiecare zi, cu cateva zile inainte si dupa operatia chirurgicala. Grupul care administra curcumin avea cu 65 % risc scazut de a experimenta un atac miocardic in spital.

Pe scurt, suplimentele capsule cu curcumin au efecte benefice asupra mai multor factori cunoscuti pentru dezvoltarea bolilor de inima. Acestea imbunatatesc functiile endoteliului , fiind si un agent anti inflamator si antioxidant potent, doua elemente benefice pentru prevenirea si tratarea bolilor cardiovasculare.

32 %
- 40.00 lei
37 %
- 50.00 lei
135.00 lei 85.00 lei TVA inclus
30 %
- 30.00 lei
100.00 lei 70.00 lei TVA inclus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *