Sfaturi Pentru Caderea Parului la Femei

  • Este bine sa evitam coafuri care ar putea avea efect de tragere sau smulgere a parului. Orice tip de tragere a parului poate stresa foliculii parului si scalpul si deci va subtia firul de par. Astfel puteti cauza caderi ale parului in cantitati pe care nu le vreti. Prinderea stramta a parului poate arata mai ingrijit insa pentru a-ti mentine parul sanatos iti poti lega parul mai slab.
  • Parul trebuie sa fie complet ud inaintea aplicarii samponului. Crezi sau nu, samponul poate contine chimicale destul de dure. Cea mai buna protectie impotriva acestor chimicale este apa. Cand samponul este folosit pe parul uscat poate deveni abraziv, iar cu timpul poate subtia firul de par. Daca nu vrei sa accelerezi problema caderii parului, aplica mereu multa apa pe par inaintea sa il speli.
  • Desi poate parea evident, repetam, piaptanati parul zilnic. In functie de tipul de par, daca trebuie sa folosesti o perie, foloseste-o zilnic. Trebuie prevenite formarea impletiturilor in par pentru ca pot cauza obstructiuni uleioase ale foliculilor parului.
  • Este bine sa iti formezi o rutina a produselor pentru par. Determina ce functioneaza cel mai bine pentru parul tau si mentine-l. Nu schimba la alta firma de produse pentru ingrijirea parului decat dupa aproximativ cateva luni. Daca schimbi prea des produsul vei adauga stres asupra parului.
  • Foloseste un sampon care se potriveste parului tau. Un profesionalist te poate ajuta sa iei decizia cea mai buna. Stilistul te poate ajuta sa identifici tipul de par si iti poate spune ce sampon si balsam trebuie sa folosesti pentru a-l mentine in stare buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *