Tratamente Impotriva Caderii Parului

Nu multi stiu ca doua din cauzele majore ale calvitiei pe cale paterna sunt hormonii si genele. Inainte sa luam in considerare tratamentele impotriva caderii parului este important sa ne amintim ca intai trebuie sa intelegem primele trei tipuri de tratamente disponibile.

Aceste tratamente impotriva caderii parului functioneaza diferit si deseori un tip de medicamentatie trebuie combinat cu altul pentru rezultate mai bune si de durata mai lunga.

1. Inhibitorii DHT.

  • Acesta este un tip special de medicamentatie care reduce nivelul de DHT prin inhibirea productiei. Avand nivelul scazut de DHT, foliculii parului sunt relaxati si deci efectul daunator al DHT-ului asupra scalpului este prevenit. Acest ingredient cheie este gasit in mai multe medicamente cunoscute si este momentan promovat ca unul din cele mai bune tratamente impotriva caderii parului care functioneaza direct asupra cauzei principale a caderii parului. Din acest motiv este considerat a fi cel mai popular si eficient tratament impotriva caderii parului.

2. Stimulatorii de crestere.

  • S-au dovedit a fi eficace in cresterea parului, desi nu previne cauza si nici pregresul pierderii parului. Aceasta inseamna ca s-ar putea sa fie destul de dificil sa aveti rezultate sustinute si de durata folosind doar stimulatorii de crestere, fara inhibitorii DHT care sa blocheze cauza caderii parului.

3. Antiandrogenii.

  • Reprezinta un alt tratament impotriva caderii parului care include antiandrogeni care functioneaza prin blocarea DHT-ului de a a junge la foliculii parului. Ca la inhibitorii DHT, si acest tratament a castigat succes pentru ca functioneaza direct asupra cauzei caderii parului. Insa, daca doriti rezultate mai bune si de durata, este mai bine daca acest tratament impotriva caderii parului este combinat cu inhibitorii DHT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *